Zlot fanów "07 Zgłoś się"

Nawigacja po forum
Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumForum fanów serialu "07 zgłoś się": Zlot fanów 07Goście specjalni na II Zlocie
Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Goście specjalni na II Zlocie

Tu będę umieszczać informacje dotyczące gości specjalnych, z którymi udało się skontaktować i uzyskać deklarację bądź potwierdzenie udziału w II Zlocie.
Jeśli macie swoje propozycje/prośby/pomysły, to piszcie.

Malgosia and Mariola have reacted to this post.
MalgosiaMariola

NEWS!
Grupo, jestem po rozmowie z Anną Cieślak. Była zachwycona i pod wielkim wrażeniem jak udał nam się I Zlot i ilu miłośników przyjechało do Augustowa. Przy okazji dowiedziałem się, że Sławek z rodziną przyjeżdżał w te okolice (Augustowa) na wakacje. Nie zapisałem miejscowości ale uzupełnię tę informację bo jest to jednak fajna ciekawostka.
W każdym razie Pani Ania zapisała datę II Zlotu i jest szansa (czekam na potwierdzenie), być z nami. W zasadzie, to Pani Anna zapytała o przyjazd i jej obecność na II Zlocie, więc tym bardziej jest miło jak odnosi się do inicjatywy i fanów serialu i osoby Sławka.

Malgosia, Mariola and 2 other users have reacted to this post.
MalgosiaMariolaRadomir SzwejkowskiJusia

NEWS!

Dziś jestem po rozmowie z jedną z osób, której nie było w tym roku na I Zlocie ale potwierdziła dostępność i zapisała w kalendarzu obecność na II Zlocie. Przybędzie w przedostatni lub ostatni dzień Zlotu. Od tej obecności zależy nasze spotkanie w kinie. Dopuszczam jeszcze jedną możliwość - dwie wizyty w kinie Iskra. Będzie w towarzystwie drugiej osoby również związanej z serialem. Zostawiam to jako totalną niespodziankę 🙂
Na dniach podam listę już zadeklarowanych gości.

Brawo Piotr. Oj będzie napięty grafik.

admin, Malgosia and Mariola have reacted to this post.
adminMalgosiaMariola

Już rozpracowuję program. Grafik będzie napięty, włącznie z odpowiednim rozplanowaniem obecności w konkretne dni gości specjalnych.
A swoją drogą, to Ciebie proszę o zastanowienie się o planie rozgrywki strzeleckiej. Bo na II Zlocie oprócz pokazu broni można zrobić to co proponowałeś - konkurs strzelecki.

Malgosia, Mariola and Jusia have reacted to this post.
MalgosiaMariolaJusia

Oj chłopaki ! To będzie czyste szaleństwo 😃

admin, Mariola and Radomir Szwejkowski have reacted to this post.
adminMariolaRadomir Szwejkowski

Goście specjalni:
Ewa Florczak - potwierdzone
Anna Cieślak - zainteresowana, czekam na potwierdzenie
Tatiana Sosna-Sarno - zainteresowana, czekam na potwierdzenie
Dwie tajemnicze osoby - potwierdzone (to pozostanie jako słodka tajemnica aż do Zlotu)

Poza tym jestem w kontakcie z kolejnymi wspaniałymi aktorami, powróciły rozmowy z osobami, które chciały ale nie mogły być na I Zlocie.
Robi się bardzo interesująco.

I gitara. Za chwilę trzeba będzie rociągnąć czasoprzestrzeń żeby wszystkich na jednym zlocie uwzględnić 🤣🤣🤣

Malgosia and Jusia have reacted to this post.
MalgosiaJusia

Rado , masz rację😃 Bo jak się nam Piotr rozbuja....to ciężko będzie zatrzymać tę machinę 😉🫢 Sam wiesz jak jest z naszym szefem wszystkich szefów 😀

admin and Radomir Szwejkowski have reacted to this post.
adminRadomir Szwejkowski

NEWS!
Rejestracja dobiega końca, już niebawem poznamy listę uczestników, tymczasem dziś dostałem potwierdzenie do Pani Doroty Kamińskiej, że będzie z nami obecna podczas 2 Zlotu!

Mariola and Radomir Szwejkowski have reacted to this post.
MariolaRadomir Szwejkowski
Kanał RSS