Cytat z admin data 2024-10-29, 18:39Znasz lokalizację miejsc gdzie kręcono serial? Pochwal się. Umieść dokładne współrzędne, aktualne zdjęcie i z kadru serialu. Będziemy tworzyć mapę miejsc 07!
Znasz lokalizację miejsc gdzie kręcono serial? Pochwal się. Umieść dokładne współrzędne, aktualne zdjęcie i z kadru serialu. Będziemy tworzyć mapę miejsc 07!
Cytat z admin data 2024-11-06, 12:02Serwus! Właśnie opublikowałem mapę miejsc związanych z serialem. Są dwa rodzaje lokacji - cmentarze gdzie pochowani są aktorzy i osoby związane z produkcją serialu wraz z dokładnymi namiarami gdzie ich szukać będąc już na cmentarzu, oraz miejsca gdzie kręcono serial wraz ze zdjęciami kadru i tego samego miejsca współcześnie wyglądającego. Dodałem kilkanaście punktów, z Waszą pomocą powstanie nasza wspólna zlotowa mapa miejsc.
Tu znajdziecie mapę: Mapa lokalizacji miejsc 07 Zgłoś się
Serwus! Właśnie opublikowałem mapę miejsc związanych z serialem. Są dwa rodzaje lokacji - cmentarze gdzie pochowani są aktorzy i osoby związane z produkcją serialu wraz z dokładnymi namiarami gdzie ich szukać będąc już na cmentarzu, oraz miejsca gdzie kręcono serial wraz ze zdjęciami kadru i tego samego miejsca współcześnie wyglądającego. Dodałem kilkanaście punktów, z Waszą pomocą powstanie nasza wspólna zlotowa mapa miejsc.
Tu znajdziecie mapę: Mapa lokalizacji miejsc 07 Zgłoś się
Cytat z jaro20 data 2024-12-23, 02:23Dzień Dobry 🙂
Przeglądając mapę lokalizacji zwróciłem uwagę na plener z odc. 2, "Daj mu dwie stówy". W opisie jest że chodzi o plener przed budynkiem ul. Grzybowska 9, tymczasem zdjęcie z mapy google pokazuje moim zdaniem budynek Grzybowska 16. Proszę o weryfikację, być może sie mylę . 😉
Dzień Dobry 🙂
Przeglądając mapę lokalizacji zwróciłem uwagę na plener z odc. 2, "Daj mu dwie stówy". W opisie jest że chodzi o plener przed budynkiem ul. Grzybowska 9, tymczasem zdjęcie z mapy google pokazuje moim zdaniem budynek Grzybowska 16. Proszę o weryfikację, być może sie mylę . 😉
Cytat z admin data 2024-12-31, 16:22@jaro20 dzięki wielkie za zwrócenie uwagi. Doszło kilka lokalizacji, zmieniam też sposób ich przedstawiania bo nie znałem funkcjonalności a informatyk mnie pouczył jak oznaczać miejsca. Zaraz przejrzę to co podałeś. Jeszcze raz bardzo dziękuję, dzięki takim uwagom usuwamy - wspólnie - błędy.
@jaro20 dzięki wielkie za zwrócenie uwagi. Doszło kilka lokalizacji, zmieniam też sposób ich przedstawiania bo nie znałem funkcjonalności a informatyk mnie pouczył jak oznaczać miejsca. Zaraz przejrzę to co podałeś. Jeszcze raz bardzo dziękuję, dzięki takim uwagom usuwamy - wspólnie - błędy.
Cytat z admin data 2025-01-08, 19:19Cytat z jaro20 data 2024-12-23, 02:23Dzień Dobry
Przeglądając mapę lokalizacji zwróciłem uwagę na plener z odc. 2, "Daj mu dwie stówy". W opisie jest że chodzi o plener przed budynkiem ul. Grzybowska 9, tymczasem zdjęcie z mapy google pokazuje moim zdaniem budynek Grzybowska 16. Proszę o weryfikację, być może sie mylę .
Hej, sprawdziłem. Grzybowska 9 jest zasłonięta słupem reklamowym, na mapie jest widok na to właśnie miejsce. Cofnij się i zobaczysz przed tym miejscem numer 7.
Cytat z jaro20 data 2024-12-23, 02:23Dzień Dobry
Przeglądając mapę lokalizacji zwróciłem uwagę na plener z odc. 2, "Daj mu dwie stówy". W opisie jest że chodzi o plener przed budynkiem ul. Grzybowska 9, tymczasem zdjęcie z mapy google pokazuje moim zdaniem budynek Grzybowska 16. Proszę o weryfikację, być może sie mylę .
Hej, sprawdziłem. Grzybowska 9 jest zasłonięta słupem reklamowym, na mapie jest widok na to właśnie miejsce. Cofnij się i zobaczysz przed tym miejscem numer 7.