Zlot fanów "07 Zgłoś się"

Nawigacja po forum
Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumForum fanów serialu "07 zgłoś się": Zlot fanów 07Propozycje programowe
Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Propozycje programowe

Na Program Zlotu duży wpływ ma lista gości specjalnych, których staram się jako organizator zaprosić do udziału. Na II Zlot mam już pewną koncepcję, wydłużam czas trwania Zlotu o jeden dzień więc i atrakcji może przybyć. Jeśli masz pomysły, propozycje co mogłoby się znaleźć w programie - pisz tutaj.

Jusia and Artur have reacted to this post.
JusiaArtur

Ok, wyciskamy z 2024 ile wlezie.
Nie wiem czy już są rozkłady jazdy pociągów na czerwiec 2025, ale ważne pytanie odnośnie ostatniego dnia Zlotu. To nie będzie tylko śniadanko i do domu. 29 czerwca szykuje się dość istotny punkt programu. Chciałbym żeby jak najwięcej z nas zostało przynajmniej do godziny 12-14. Jeszcze jest sporo czasu i z jednym z gości jestem przed ustaleniem godzin ale nie chciałbym żebyście się rozjechali za szybko. Na pewno zaplanować trzeba godziny powrotu PKP, samochodami tak aby wrócić o rozsądnej porze, kto nie może zostać do poniedziałku.

Radomir Szwejkowski, Jusia and Artur have reacted to this post.
Radomir SzwejkowskiJusiaArtur

My będziemy. Czy do poniedziałku to nie wiemy, ale w niedziele do końca

Koniecznie! A w niedzielę będzie petarda. Szkoda by było sobie tak zaplanować powrót żeby nie zostać chwilę dłużej. A program jest słuszny! - jak mawiał Gospodarz Anioł.

Radomir Szwejkowski has reacted to this post.
Radomir Szwejkowski

My mamy ok 240 km więc spoko. Nawet jak o 16:00 się wyjedzie to przed nocą zdążymy

admin has reacted to this post.
admin

@admin

My będziemy do poniedziałku

Radomir Szwejkowski

Czyli z tego wychodzi , że poniedziałek jeszcze w ,, Skowronku "😀

Radomir Szwejkowski

@malgosia

Do samego końca Zlotu 😊

Radomir Szwejkowski

Dobrze wiedzieć z takim wyprzedzeniem aby zaplanowac powrót. Szkoda byłoby kogokolwiek lub cokolwiek przegapić 😊

Kanał RSS