Zlot fanów "07 Zgłoś się"

Nawigacja po forum
Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumForum fanów serialu "07 zgłoś się": OgólnePrzywitaj się!
Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Przywitaj się!

Page 1 of 3Next

W tym miejscu masz możliwość a nawet obywatelski obowiązek przyjąć pozycję właściwą i się przedstawić. Spokojnie, to nie przesłuchanie, wystarczy podać PESEL, jak dużą masz kartotekę i dlaczego kochasz 07 Zgłoś się. A przynajmniej to ostatnie 😉

Malgosia, Jusia and ewuszka have reacted to this post.
MalgosiaJusiaewuszka

Witam ! Z tej strony melduje się Kondi czyli Konrad. Jestem członkiem grupy 07 Zgłoś się - Fani na FB, a stronę o zlocie znalazłem przypadkiem i tak już tu zostałem dodając stronę do zakładek w przeglądarce.  Serial 07 Zgłoś Się katuje od wielu lat początkowo w TV potem DVD i streamingu.  Swoją drogą to przydałaby się na tej stronie obsługa RSS. Tak żeby można dodać sobie adres kanału nowych wpisów i  wtedy wiemy, że admin dodał coś nowego.

admin, Mariola and Jusia have reacted to this post.
adminMariolaJusia

Cześć, Kondi! Jesteś pierwszym członkiem forum. Gratki! Dzięki za dodanie strony do zakładem, strona się cały czas rozwija i będą dochodzić nowe elementy. Oczywiście też dzięki fanom, którzy inspirują dzięki czemu będzie coraz więcej gromadzonej wiedzy i ciekawostek o twórcach i obsadzie serialu. Dzięki za podpowiedź z obsługą RSS, od razu to przekażę do osoby zajmującej się funkcjonowaniem strony. Nowe propozycje tematyczne mile widziane, mam nadzieję, że niebawem będzie nas tu dużo.

Mariola and Jusia have reacted to this post.
MariolaJusia

Hejka !!!

Dotarłem i ja sierżant Radomir Szwejkowski. Pozdrawiam

admin, Jusia and ewuszka have reacted to this post.
adminJusiaewuszka

Jest Radomir! Nasz Zlotowy Sierżant. Brawo za dotarcie i proszę o udzielanie się. Tak przy okazji to za chwilę będą nowe elementy na stronie i nowe pomysły tematyczne na forum.

Malgosia and Radomir Szwejkowski have reacted to this post.
MalgosiaRadomir Szwejkowski

Witajcie !

Melduję się na rozkaz Piotrze - szefie wszystkich szefów 😀 Mam nadzieję, że nasze forum ruszy z kopyta ! Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów 🥰

admin and Jusia have reacted to this post.
adminJusia

Jest nasza Małgosia, I - Zlotowiczka! Z Tobą forum na pewno zacznie hulać. Zlotowiczów przybywa!

Malgosia and Jusia have reacted to this post.
MalgosiaJusia

Zgłasza się Justyna z domku 28😊 Witajcie Kochani Zlotowicze!

admin and Malgosia have reacted to this post.
adminMalgosia

Hej Justynko! Cieszę się, że kolejna Zlotowiczka dołączyła 🙂

Przy okazji, @kondi - RSS został uruchomiony 😉

Jusia has reacted to this post.
Jusia

Jestem i ja Wasza Efcia Ewuszka... uff...dotarłam...

Malgosia has reacted to this post.
Malgosia
Page 1 of 3Next
Kanał RSS