Zlot fanów "07 Zgłoś się"

Nawigacja po forum
Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumForum fanów serialu "07 zgłoś się": OgólnePrzywitaj się!
Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Przywitaj się!

PreviousPage 2 of 4Next

Brawo Ty Efcia 😉

A Efcia to też Ty czy ktoś inny ?

Nareszcie! Autorka pięknych, historycznych już kubków i medali. Nie wspominając o wspólnej dobrze wykonanej robocie z @radomir-szwejkowski konkursowej.

Radomir Szwejkowski has reacted to this post.
Radomir Szwejkowski

Dzień Dobry. Chciałbym przywitać się z jakże zacnym gronem 🙂 zakręconych serialem, który uważam za jeden z kultowych seriali polskiej TV.

Serdecznie Was pozdrawiam i gratuluję Zlotu!!

admin and Malgosia have reacted to this post.
adminMalgosia

Cześć Efcia! Wreszcie na pokładzie. Powiększa się drużyna. W sekcji dotyczącej Zlotu będę informować o wszelkich newsach Zlotowych, propozycje do Programu mile widziane choć ma już generalny zarys. Boję się, że za dużo aktorów chcę zaprosić 😉

Malgosia has reacted to this post.
Malgosia

Wiecie co , ja się zastanawiam czemu nas jest tutaj tak mało....Czy przyszli zlotowicze 2025 nie wiedzą , że jest tu dodatkowe forum właśnie dla nas ? Czy wiedzą ,że można się w tym miejscu zarejestrować/ zalogować ? Czy to za trudne ...? Nie mam pomysłu...

Tylko jeden post był na grupie 07 Zgłoś się - Fani, może to stąd. Plus to, że jeszcze nie wiadomo kto jedzie na Zlot, zapisy wciąż trwają, więc pytania które padały na czacie dopiero rozpoczną się gdy wykrystalizuje się grupa Zlotowa. Forum zastępuje czat bo tutaj wszystko będzie łatwo odszukać, na czacie przewijały się co jakiś czas te same pytania. Wpuszczę info na grupę.

Malgosia has reacted to this post.
Malgosia

Dużo z nas na pewno już wie , że jedzie, niezależnie od wszystkiego 😉 Może faktycznie lepiej jakiś czas przed zlotem ? A już sama nie wiem....zawracam gitarę 😁🫢

Cześć tutaj Michał admin grupy fanów 07 zgłoś się na FB

admin, Malgosia and Radomir Szwejkowski have reacted to this post.
adminMalgosiaRadomir Szwejkowski

No w końcu dotarłeś 🤣🤣🤣

admin has reacted to this post.
admin
PreviousPage 2 of 4Next
Kanał RSS