Zlot fanów "07 Zgłoś się"

Nawigacja po forum
Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumForum fanów serialu "07 zgłoś się": Zlot fanów 07Wspólny nocleg
Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Wspólny nocleg

PreviousPage 2 of 3Next

Dzien dobry.

Zapisałam się na zlot ale nie byłam na pierwszym. Jak mam sobie zarezerwować nocleg? Czy można być w pobliżu i nocować gdzieś indziej? Jaka jest możliwość przyjechania Kamperem i zaparkowania gdzieś w pobliżu zlotu?

Cześć Basia, dostałaś maila z potwierdzeniem udziału w Zlocie? Wczoraj wysyłałem. Noclegi są w OW Skowronek, tam jest tez opcja przyjechania kamperem. Aktualnie wejście do kina Iskra na projekcję o spotkanie z aktorami obejmuje max 208 osób wraz z gośćmi więc tu jest ograniczenie.

Barbara has reacted to this post.
Barbara

Potwierdzenia wczoraj nie dostałam. Ostanie potwierdzenie dostałam 15.12.2024.

Czyli o kamper bede pytać w OW.

Jezeli przyjadę w kamperze z kims niezarejestrowanym to rozumiem, ze nie będzie miejsca dla tej osoby na imprezach zamkniętych. To jasne.

A jezeli nie bedę miała kampera, to mogę sobie już próbować zarezerwować miejsce noclegowe tam bezpośrednio?

Co do pomocy, chetnie się dołączę do organizacji jakiejś części spotkania, to już Wy wiecie lepiej gdzie mogę się przydać.

Mam spisane różne pytania z filmu, jezeli przewidujecie jakiś konkurs wiedzy. To chętnie sie dołącze do organizacji tego. Pozdrawiam i dzieki za ZLOT

Jak nie dostałaś potwierdzenia to jesteś na liście rezerwowej. Osoby nie zarejestrowane nie wjadą na ośrodek.
W tym terminie bezpośrednio nie zarezerwujesz bo ośrodek jest w zasadzie zablokowany na ZLOT w tym terminie.
Jeśli rejestrowałaś się na ZLOT top wyślij mi mailem dane, sprawdzę czy jesteś na rezerwowej.

To szkoda że nie jestem zarejestrowana, ale ok, rozumiem. Dzieki

admin has reacted to this post.
admin

Piotrze, jak wszyscy to i my,  prosimy o domek nr 30 Anna i Marek Twardowscy plus Monika Zalewska z Darkiem ... Tak jak przed rokiem. Pozdrawiamy

@admin

Witam, Poprosimy z Basią o ten sam domek, czyli nr 27, jeśli możliwość.

Dzień dobry.

Prosimy o domek "48"

Agnieszka i Tomek Bocheńscy i Mariola i Mariusz Baran.

Będzie miła powtórka z zeszłego roku 😍

Dziękuję i pozdrawiam 🤗

Cześć,

Ja z Grzesiem, Bożena i Rafałem Modzelewskim chcemy zarezerwować domek nr 11,12 lub 13 😊

Jeśli są jeszcze dostępne

Pozdrawiam

Basia Hajn

@admin

W porozumieniu z Iwoną i Robertem rezerwujemy razem domek nr 27

PreviousPage 2 of 3Next
Kanał RSS