Cytat z Artek data 2025-03-19, 17:04Hej, poprosimy o domek 5 osobowy - Wojciech Woźniak, Tomasz Woźniak, Łukasz Dudzik, Paweł Sosnowski, Artur Leszonek - z góry dziękujemy / Artek
Hej, poprosimy o domek 5 osobowy - Wojciech Woźniak, Tomasz Woźniak, Łukasz Dudzik, Paweł Sosnowski, Artur Leszonek - z góry dziękujemy / Artek
Cytat z chelepperro data 2025-03-19, 20:02Witam serdecznie
poprosimy dla naszej paczki domek 4 osobowy
Paweł Brzozowski
Dorota Brzozowska
Andrzej Świątek
Agnieszka Kamińska
Z góry dziękujemy
Paweł
Witam serdecznie
poprosimy dla naszej paczki domek 4 osobowy
Paweł Brzozowski
Dorota Brzozowska
Andrzej Świątek
Agnieszka Kamińska
Z góry dziękujemy
Paweł
Cytat z SheilaBronx data 2025-03-21, 13:40Cześć, na miejsce w domku zapewne już za późno. Jestem z Gdańska. Chętnie bym przyłączyła się do domkowej społeczności. Jeśli nie, to proszę o info jakie są możliwości noclegu na miejscu. Można postawić namiot na terenie ośrodka? Jakie są alternatywy? Nie mam auta. Szukam 1 miejsca, dla siebie. Pozdrawiam Sheila vel Karola
Cześć, na miejsce w domku zapewne już za późno. Jestem z Gdańska. Chętnie bym przyłączyła się do domkowej społeczności. Jeśli nie, to proszę o info jakie są możliwości noclegu na miejscu. Można postawić namiot na terenie ośrodka? Jakie są alternatywy? Nie mam auta. Szukam 1 miejsca, dla siebie. Pozdrawiam Sheila vel Karola
Cytat z Michał data 2025-03-28, 21:44Cześć Piotr. Tak, jak w tamtym roku,proszę o domek dwuosobowy. Michał Fruziński i Marek Sałaciński.
Cześć Piotr. Tak, jak w tamtym roku,proszę o domek dwuosobowy. Michał Fruziński i Marek Sałaciński.
Cytat z miszka24 data 2025-04-07, 10:52Witaj Piotrze, Prośba wspólne miejsca w domku dla ekipy z Gdańska Michał Nieścioruk i Błażej Karwowski. Zaliczki opłacone.
Pozdrawiamy
Witaj Piotrze, Prośba wspólne miejsca w domku dla ekipy z Gdańska Michał Nieścioruk i Błażej Karwowski. Zaliczki opłacone.
Pozdrawiamy
Cytat z Viola data 2025-04-10, 22:56Ja również wybieram się sama. Może jest jakaś fanka, z którą mogłabym dzielić domek czy pokój?
Ja również wybieram się sama. Może jest jakaś fanka, z którą mogłabym dzielić domek czy pokój?